#Blogtour UP – Myrthe v/d Meer – Winactie

Een aantal weken geleden stond deze oproep op de Facebookpagina van The House of Books.

OPROEP BLOGGERS!

The House of Books is op zoek naar Bloggers die graag mee willen doen aan acties rondom twee – binnenkort te verschijnen – toptitels: ‘UP’ van Myrthe van der Meer en ‘Als je het licht niet kunt zien’ van Anthony Doerr.

Ik heb me meteen opgegeven om mee te doen aan de actie rondom het boek UP. Om dit boek te promoten organiseert Overamstel Uitgevers een blogtour, zeg maar een blogbom, waar ik dus samen met een aantal andere bloggers aan mee doe. De blogtour begint morgen 10 maart en loopt tot en met 15 maart. Mijn mening over UP zal 12 maart op deze blog gepubliceerd worden.

Informatie betreffende het boek en de auteur kun je vinden op de site van Myrthe v/d Meer.

Alle bloggers die meedoen met deze blogtour staan in onderstaand lijstje.

In de boekenkast
Scriptgirl
Door Ellis
Rachel leest
More delight
Boeklovers
Passie voor boeken
Connie’s boekies
Banger Sisters
Miranda leest
Adorable books
Tea Time Books
Boekenvlinder
Pluizenbol
Daantje loves to read
Boekverslaafde
Laura denkt
The Book girl

 

Wat nou zo leuk is dat ze ook een UP-Goodiebag ter beschikking stellen om te verloten onder mijn volgers. Geweldig toch….

20150306_161307

 

Deze goodiebag bevat:

  • Een exemplaar van PAAZ
  • Een exemplaar van UP
  • Een UP – puzzel
  • Een UP – ballon

Wil je kans maken op deze UP-Goodiebag?

Als je dit bericht wil delen, graag!

Je hebt tot en met 15 maart om te reageren. (Actie is inmiddels gesloten)

De winnaar van deze actie is Mieke Wijnants.

 

 

 

 

 

 

 

8 gedachten over “#Blogtour UP – Myrthe v/d Meer – Winactie

  1. Ik heb PAAZ gelezen met veel plezier ondanks de heftigheid van het verhaal. Ik ben benieuwd naar het vervolg UP en zou het graag lezen (en winnen natuurlijk).

  2. Ik had hier laatst ook mijn reactie achtergelaten maar hij staat er niet tussen? Hopelijk is het wel aangekomen want ik zou heel graag deze boeken lezen. Lijken mij heel boeiend en uit het leven gegrepen.

    1. De reacties via het formulier krijg ik per mail binnen en worden idd niet weergegeven op de site. Maar je deelname aan deze actie is wel degelijk ontvangen hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *