Feest op Passie voor Boeken winactie 1: Sterker door strijd #Passievoorboekenvierjaar

 

Feest op Passie voor Boeken!

Zondag 29 april bestaat mijn blog alweer vier jaar en dat vier ik met een heleboel winacties. Dit dankzij een aantal uitgeverijen en auteurs die na een berichtje spontaan een boek beschikbaar stelde.

Winactie nummer 1 is met veel dank aan Julie van Mol.

Ik mag een gesigneerd exemplaar van Sterker door strijd verloten onder mijn volgers!

Waar gaat dit boek over?

Sterker door strijd brengt je terug naar 2007. In Nederland heerst nog geen crisis, er zijn geen smartphones op de markt, sociale media domineren onze alledaagse communicatie nog niet.

Een 32-jarige carrièrevrouw is ooit vanwege haar studie van Nijmegen naar Utrecht vertrokken. Van daaruit verhuist ze voor haar werk naar Rotterdam. De stad kent ze niet, haar inwoners evenmin. Om zich zo snel mogelijk thuis te voelen gaat ze off- en online op zoek naar Rotterdammers. Samen met hen ontdekt ze het verleden en heden van de stad.

Ze maakt al snel promotie, waarna ze wordt tegengewerkt door haar rancuneuze collega. En dan is er ook plots die grote, meeslepende liefde: een Amsterdamse clubeigenaar. Maar hij heeft kinderen terwijl zij liever een hondje wil. Slaagt ze er ondanks al deze uitdagingen in haar plek te veroveren en zich thuis te voelen?

Julie van Mol (1974) woont in Rotterdam en werkt als freelancer marketing en communicatie overal binnen Nederland. Vanaf haar tiende schreef ze in dagboeken, daarna voor haar werk. In 2005 durfde ze het aan om op Hyves verhalen te publiceren, en werd zo een van de bekendste bloggers. Aan Sterker door strijd begon ze in 2007. Ze liep vertraging op doordat ze als freelancer moest zien om te gaan met de economische crisis, die haar later juist inspiratie bracht.

 

Ik heb dit boek zelf gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Winnen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hem graag lezen; doe dan gauw mee aan de winactie!
Dit moet je ervoor doen:

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Deze winactie loopt tot en met 16 april 2018, kort na deze datum zal ik de winaar bekend maken.

Veel succes!

Wendy

 

16 gedachten over “Feest op Passie voor Boeken winactie 1: Sterker door strijd #Passievoorboekenvierjaar

 1. Ik loot graag mee ik lees graag en ik ben zelf ook Rotterdams
  Ik volg je via twitter door dat iemand daar jouw boek pomotte heb ik interesse gekregen
  Met vriendelijke groet Angela van Loon

 2. Schijnbaar heb ik je nog niet gefeliciteerd.
  Gefeliciteerd en nog vele jaren.
  Succes voor de deelnemers.
  Ik sla even over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *