Feest op Passie voor Boeken winactie 2: Gesigneerde roman of thriller van Marcella Kleine #Passievoorboekenvierjaar

 

Feest op Passie voor Boeken!

Zondag 29 april bestaat mijn blog alweer vier jaar en dat vier ik met een heleboel winacties. Dit dankzij een aantal uitgeverijen en auteurs die na een berichtje spontaan een boek beschikbaar stelde.

Winactie nummer 2 is met veel dank aan Marcella Kleine!

Ik mag een gesigneerd exemplaar van een van haar boeken verloten onder mijn volgers! De winnaar mag kiezen tussen Binnenwereld, Souvenir of Vilein.

Binnenwereld

Zes jaar na het verongelukken van haar man geeft de jonge weduwe Lynnette zich over aan een nieuwe liefde, al blijft het onverwachtse verlies van haar echtgenoot een gapende wond waarover zij moeilijk kan praten.

De ernstig gedragsgestoorde Jordy is veroordeeld tot jeugd-tbs en wordt behandeld in een gesloten kliniek. Wanneer zijn moeder overlijdt, leest hij in haar dagboek wat zij al die jaren voor hem verborgen heeft gehouden. Ondanks zijn verdriet brengt het hem ook iets goeds.

Als de wegen van Lynnette en Jordy elkaar kruisen, wordt zij met een pijnlijke waarheid geconfronteerd die haar in staat stelt kritisch naar zichzelf te kijken.

Ik heb dit boek gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Souvenir

Zeven jaar na de ontvoering van haar baby ontdekt Susan wie de dader moet zijn en reist af naar het land waar haar kind werd verwekt. Door dubieuze gebeurtenissen wordt Susans overtuiging nog meer gevoed. Esmée is in Indonesië. Of hebben haar familie en psycholoog gelijk en is ze psychisch doorgedraaid?

Ik heb dit boek gelezen, voor mijn recensie klik hier.

Vilein

Als de man van Julia dood wordt aangetroffen, wordt voor Julia het gezegde ‘Het leven begint bij veertig’ waarheid. Na jarenlange onderdrukking voelt ze zich eindelijk bevrijd. Een reeks ongrijpbare gebeurtenissen zet haar leven echter op zijn kop. Vertwijfeld vraagt Julia zich af wat haar rol in het geheel is. Wanneer het verleden het heden inhaalt en ze de ontbrekende puzzelstukjes van haar traumatische jeugd kan invullen, wordt ze opnieuw het slachtoffer van een vilein persoon.

Ik heb dit boek gelezen, voor mijn recensie klik hier.

 

Winnen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een van deze boeken graag lezen; doe dan gauw mee aan de winactie!
Dit moet je ervoor doen:

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Deze winactie loopt tot en met 20 april 2018, kort na deze datum zal ik de winaar bekend maken.

Veel succes!

Wendy

 

45 gedachten over “Feest op Passie voor Boeken winactie 2: Gesigneerde roman of thriller van Marcella Kleine #Passievoorboekenvierjaar

 1. Gefeliciteerd met je (aankomend) 4-jarig bestaan!
  Ik doe graag mee voor Vilein; dit boek staat nog steeds op mijn wensenlijst……

 2. Het lijken me eigenlijk allemaal wel mooie boeken. Vilein heeft de voorkeur, maar met een van de andere zou ik ook blij zijn 😉

 3. Goede schrijfster, waar we te weinig over horen, vind ik. Ik weet dat ik van Souvenir genoten heb!
  Dus……… goede actie van je! Ik maak graag kans op een ander boek van Marcella Kleine en als ik een kleine voorkeur mag uitspreken……. ben ik extra benieuwd naar Binnenwereld. (liked & shared FB)

 4. Ik doe graag mee voor Souvenir. Maar allereerst wil ik je van harte feliciteren! Op naar het volgende jaar! Top deze actie. Nog niks gelezen van Marcella maar Souvenir zal hopelijk de eerste worden!

 5. Van harte gefeliciteerd met het 4jarig bestaan. Op naar het eerste lustrum Vilein heb ik al gelezen en heeft me overtuigd van de kwaliteiten van deze auteur. Daarom zou ik graag Binnenwereld willen lezen.

 6. Wat een supermoeilijke keus is dit! Graag loot ik mee, maar voor welk boek………….dat weet ik eigenlijk nog niet 🙂

 7. Vilein vond ik topper. Souvenir las ik nog niet maar ben erg nieuwsgierig naar haar roman Binnenwereld. Dus ik waag ook graag een kansje.

 8. Gefeliciteerd met het 4 jarig bestaan van je blog! Een blog met een hele goede naam Passie voor boeken want dat heb ik ook!
  Tot mijn spijt nog nooit iets gelezen van deze schrijfster Marcella Kleine, dus ja doe graag mee als fervente lezer voor het spannende boek Vilein!

 9. Heb pas het boek Het Kwaad In Ons gelezen vond het een goede psycholische thriller kan dit boek echt aanraden.
  En ik heb Tulpenkoorts liefde en intriges in het Amsterdam van de zeventiende eeuw gelezen ook incessant bijzondere wijze kunst en geschiedenis en romantiek alles in een boek.
  Ben nu gestart in het boek van Simone van der Vlugt Ginevra Een Italiaanse liefdes geschiedenis begint goed.

 10. Wat een mooie winactie, ik loot graag mee voor het boek Souvenir. Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

 11. Marcella Kleine schrijft ijzersterke spannende verhalen. Heb genoten van Souvenir en Vilein. Ben ontzettend benieuwd naar Binnenwereld, lijkt me een heftig en indrukwekkend verhaal. Maak dan ook graag kans op Binnenwereld en gesigneerd door haarzelf is helemaal geweldig!
  Volg via Facebook en Bloglovin’ ♥ Janneke B

 12. Allereerst hartelijk gefeliciteerd met het 4-jarige bestaan! Wauw wat een feestje zeg, nog een gesigneerd boek van Marcella Kleine ook! Ik maak Dolgraag een Kansje en jouw review van Vilein heeft me Razend Nieuwsgierig gemaakt. Super Bedankt voor deze Gave Giveaway Wendy & nog vele jaren vol leesplezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *