Feestweken winactie 3: Tamar #Passievoorboekenvierjaar

 

Zondag 29 april bestaat mijn blog alweer vier jaar en dat vier ik met een heleboel winacties. Dit dankzij een aantal uitgeverijen en auteurs die na een berichtje spontaan een boek beschikbaar stelde.

Winactie nummer 3 is met veel dank aan Futuro Uitgevers.

Ik mag een exemplaar van de prachtige roman Tamar, geschreven door Monique Hoolt, verloten onder mijn volgers!

Waar gaat dit boek over?

Een vrouw stuift de hoek om, haar mantel wappert om haar benen, de sjaal om haar hals achtervolgt haar als een fladderende kraai. Ze kijkt over haar schouder en stopt. Met haar vuist bonst ze op iedere deur in de straat, met haar andere arm klemt ze een bundel in een groene deken stevig tegen haar borst. ‘Help me alstublieft!’ Een hoge overslaande stem. Niemand doet open.

Oktober 1943. Tamar is negen maanden oud als haar moeder, op de vlucht voor Duitse soldaten, haar in de armen van een onbekende vrouw duwt. Het Joodse meisje groeit op in een pleeggezin en krijgt te maken met alle gevaren die de Tweede Wereldoorlog met zich meebrengt, van verraad en NSB’ers tot bombardementen.
Tamar gaat over het maken van morele keuzes in oorlogstijd en wordt door drie verschillende vrouwen verteld. Machteloze kleine mensen zoeken naar verklaringen om iets gruwelijks te begrijpen, het politieke drama is gevat in een ontroerend en meeslepend verhaal. Hoe overleef je een oorlog als je niemand kunt vertrouwen?

Ik heb dit boek zelf gelezen en heb ervan genoten, voor mijn recensie klik hier. Ook kun je op mijn blog een exclusief leesfragment van dit boek vinden.

Winnen!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je hem graag lezen; doe dan gauw mee aan de winactie!
Dit moet je ervoor doen:

  • Je volgt mijn blog via één of meerdere van de mogelijke kanalen
  • De winactie delen is lief! (niet verplicht)
  • Je laat een reactie achter onder dit blogbericht met een geldig mailadres
  • Heb je gewonnen? Reageer dan ajb binnen 3 dagen op mijn mail, anders kies ik een andere winnaar

Deze winactie loopt tot en met 24 april 2018 kort na deze datum zal ik de winnaar bekend maken.

Veel succes!

Liefs Wendy

 

29 gedachten over “Feestweken winactie 3: Tamar #Passievoorboekenvierjaar

 1. ♥ ahhh wat een prinsheerlijke actie ,
  woehaaa dat vraagt gewoon naar een reactie. ♥ yeahhh Jeanieke van Klaveren dan voel ik me de koning te rijk, want dan kan ik tegen mijn schatje zeggen voor jou schat kijk. Maar lief wil je dan wel snel wezen , want ahhh wil het zelf ook nog even lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *