In de brievenbus – ‘Dag des oordeels’ – Elizabeth George

In de brievenbus – ‘Dag des oordeels’ – Elizabeth George

Dag des oordeels

Over het boek
Na de zelfmoord van William Goldacre blijft zijn omgeving verslagen achter. Maar wat zit er achter deze tragedie, en hoe ver reiken de consequenties van zijn daad? Waarom zou een jonge man zichzelf van een van de kliffen in Dorset storten? En heeft zijn zelfmoord iets te maken met de vergiftiging van de feministische bestsellerauteur Clare Abbot? Na de vervelende nasleep van de gebeurtenissen in Italië, doet sergeant Barbara Havers haar uiterste best haar fouten te herstellen. Ze heeft Claire Abbott in het verleden eens ontmoet en smeekt Inspecteur Thomas Lynley haar op de zaak te zetten. Die werkt zelf aan een nog verontrustender zaak in Londen.
Achter de vredige façade van het idyllische plattelandsleven ontdekken Havers en sergeant Winston Nkata een wereld vol verziekt verlangen en bedrog, en aan verdachten hebben ze geen gebrek…

Over de auteur
Elizabeth George (Ohio, VS, 26 februari 1949)is de auteur van negentien boeken in de Inspecteur Lynley-reeks, waaronder het in februari 2014 verschenen Verloren onschuld. Naast haar Inspecteur Lynley-mysteries schrijft ze momenteel aan de spannende crossoverserie ‘Het Fluistereiland’, waarvan inmiddels drie delen zijn verschenen. George begon op haar zevende al met het schrijven van korte verhalen. Haar eerste boek, Tot de dood ons scheidt, verscheen in 1988. Vanaf dat moment wijdde ze zich aan haar schrijverschap.

Titel: Dag des oordeels | Auteur: Elizabeth George
Uitgever: A.W. Bruna| ISBN: 9789400598762| Blz: 768

Voor een leesfragment klik hier.

Met dank aan A.W. Bruna voor het beschikbaar stellen van een leesexemplaar.

Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: