In de brievenbus – ‘Enkele reis’

In de brievenbus – ‘Enkele reis’

Enkele reis1Enkele reis – Marelle Boersma

Het definitieve vertrek van Suus naar Portugal heeft fatale gevolgen…

 

 

 

 

Achterflap

Het geluk lacht Suus toe als ze haar droom volgt en naar het buitenland verhuist. Samen met haar zus Anouk en dochtertje Sterre settelt ze zich in een oude boerderij op het platteland van Zuid-Portugal. Maar dan slaat het noodlot toe: Sterre verdwijnt spoorloos.

 

Losjes gebaseerd op de nooit opgehelderde verdwijning van het Engelse meisje Maddie McCann in Portugal heeft Marelle Boersma een beangstigende thriller geschreven.’
Thrillerweb.nl

‘Zo spannend!’
100%NL Magazine

‘Levensechte personages en een verhaal dat subtiel maar genadeloos onder je huid kruipt.’
Zin magazine

‘Iedereen is verdacht in Enkele reis.’
Vrouwenthrillers.nl

 

Marelle Boersma is de auteur van bestsellers zoals Vals Alarm (85.000 ex.), Ik volg je en Nobody. Ze viert dit jaar haar tienjarig schrijfjubileum met thriller nummer 10: Enkele reis. Afgelopen zomer vertrok Marelle naar Portugal om daar te gaan wonen, schrijven en schrijfcursussen te geven. www.marelleboersma.nl

Enkele reis – Marelle Boersma – De Crime Compagnie – 350 pagina’s – 9789461093110

Vanwege Marelle’s tienjarig schrijfjubileum en omdat dit haar tiende boek is, geldt er 10 dagen lang een speciale actieprijs van 10 euro. Daarna is het boek 14,95. Reden te meer om het boek snel te bestellen bij de boekhandel of bijvoorbeeld bij Bol.com.

Ik hoefde hier in ieder geval niet lang over na te denken en heb het boek inmiddels in huis. ( nu nog leestijd bijkopen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: