In de brievenbus – Huis van eb en vloed – Sarah Maine

In de brievenbus – Huis van eb en vloed – Sarah Maine

19807_MaineHuisvanebenvloed72dpiHuis van eb en vloed – Sarah Maine

‘Een genot om te lezen. Dit mysterie op de prachtige Hebriden is niet alleen spannend, maar ook zeer beeldend geschreven,’ – Scotsman Books of the Year

 

 

Achterflap

ROMANTIEK.
WILDE NATUUR
EEN MYSTERIE IN HET VERLEDEN.

Na het overlijden van haar ouders reist Harriet Deveraux naar de Schotse Hybriden. Daar staat Bhalla House: al generaties lang in haar – verre – familie. Het huis is verwaarloosd en Harriet twijfelt tussen verkopen of investeren in een luxe hotel. Tijdens een inspectie stuiten ze onder een vloer op menselijke resten, waarschijnlijk al van een eeuw geleden.

Via oude dagboeken en brieven die ze vindt, ontdekt Harriet dat aan het begin van de twintigste eeuw Beatrice Blake in het huis woonde, een jonge aristocrate die getrouwd was met de gevierde schilder en naturalist Theodore Blake. Een gelukkig huwelijk leek het niet te zijn, uit de dagboeken blijkt een koele verstandhouding. Tot een enkele kus een keten van gebeurtenissen in gang zet, die hun levens voorgoed zal veranderen.

‘Dit debuut doet denken aan Daphne du Mariers klassieker: Rebecca. Het is spannend, heerlijk leesbaar en een echte aanrader.’- INDEPENDENT

SARAH MAINE groeide op in Canada. Ze keerde terug naar Engeland om archeologie te studeren. Ze maakte voor haar werk veel reizen en werkte bij verschillende opgravingen aan haar promotieonderzoek. Maines vaste basis is nu York, waar ze woont met haar gezin. Ze heeft veel non-fictie gepubliceerd en maakt met Huis van eb en vloed haar fictiedebuut.

Huis van eb en vloed heb ik gewonnen met een win & write actie van A.W. Bruna, mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden.

Huis van eb en vloed – Sarah Maine – A.W. Bruna – 431 blz. -ISBN:9789400506664

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: