Win Dik, druk en dronken van Nanda Roep

Win Dik, druk en dronken van Nanda Roep

Dik,druk en dronkenEnige tijd geleden mocht ik, namens Boekenbijlage, het manuscript lezen van Dik, druk en dronken, de nieuwe roman van Nanda Roep. Hartstikke leuk om te doen en natuurlijk helemaal geweldig om dan later op de achterflap van de definitieve versie mijn quote te zien staan.

 

‘Een heerlijk vrouwenboek waar Nanda op humoristische wijze, maar met een serieuze ondertoon, laat zien waar het eigenlijk allemaal om draait in het leven..’
– Wendy Wenning, Boekenbijlage.nl

Ik heb genoten van dit boek en mijn recensie van deze roman is te lezen op Boekenbijlage.nl. Meer over het boek en de auteur vind je hier.

Wat ook geweldig is dat ik namens Uitgeverij Nanda een exemplaar van Dik, druk en dronken mag verloten!

Wil jij een kans maken op deze roman?
– Like mijn Facebookpagina Passie voor Boeken
– Like en deel het bericht daar.
– En laat hieronder in een reactie weten waarom jij dit boek graag zou willen winnen.

De winactie loopt van zaterdag 28 november tot en met 8 december 2015. Daarna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Veel succes en hartelijke groet!
Wendy Wenning
Passie voor Boeken

En de winnaar is :

20151209_192756

Van harte gefeliciteerd Conny! Als je mij je adres even doorgeeft via mail of pb dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

28 gedachten over “Win Dik, druk en dronken van Nanda Roep

 1. Doe heel graag mee.
  Heel benieuwd naar Janine en haar keuzes en waar het omdraait in het leven. Wat is haar uitdaging ?
  Een boek met een levensles en met humor geschreven spreekt me enorm aan.

  Liked & shared 😉

 2. Dit is namens Marga Deen die wel openbaar heeft gedeeld, geliked en onder de winactie op FB heeft gereageerd, maar hier dus nog niet…
  Doe ik het maar even voor haar. 😉

  Ze schreef: Dik? Mmmm…..ja dus……….DRUK…..ja, dat komt voor en DRONKEN? Nee, want de wijn heb ik eventjes afgeschaft, want DIK zijn moet wat minder DIK worden……Ik hoop te winnen dus, wie weet helpt dit boek erbij!

 3. Als boekenmonster..zou ik dit boek graag verslinden!! Met het lezen van deze intro: –Na een leven vol zorg vindt een vrouw zich terug: dik, druk en dronken…-Nu gooit ze het roer om. Met alle gevolgen van dien…-zou het wel een beetje over mijzelf kunnen gaan. Ahum. Altijd zorgen en zorgen..dan ben je veertig en dan..moet het roer om..en dan..zou ik graag verder lezen, hoe Nanda Roep verder vertelt…het verhaal klinkt als erg herkenbaar..dus de ahhs en oohhs..zullen wel volgen! Kortgesloten: ik ben erg nieuwsgierig naar het mooie boek!

 4. Bij het lezen van de titel alleen, was ik al enthousiast. Na het lezen van jouw recensie werd dat alleen maar erger… 😉
  Dus: jááá, ik wil… dit gave boek dolgraag winnen!!!
  Duimendraaien nu 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: