Winactie: De kleine getuige #PassievoorBoeken3jaar

Maak kans op De kleine getuige van Jilliane Hoffman

Wanneer Faith met haar vierjarige dochtertje s’avonds laat naar huis rijdt, knalt er opeens iemand op haar auto: vanuit het bos is een meisje in paniek de weg op gerend. ‘Help me!’ schreeuwt ze, maar Faith is in blinde paniek: een donkere weg, niemand in de buurt… ze besluit door te rijden. In haar achteruitkijkspiegel ziet ze hoe het meisje door een man het bos in wordt gesleurd. Wanneer steeds meer jonge vrouwen verdwijnen en er ‘Vermist”-posters opduiken met daarop het gezicht van het meisje, blijkt dat Faith’s dochtertje die bewuste avond helemaal niet sliep op de achterbank. Ze heeft alles gezien. En vertelt dat ook. Aan de politie. In plaats van getuige is Faith opeens schuldig aan het feit dat ze iets had kúnnen doen. En de dader? Die heeft haar misschien wel gezien en nu hij weet wat zij weet.

Maakt de samenvatting nieuwsgierig? Doe dan mee met de winactie, Uitgeverij De Fontein stelt een exemplaar beschikbaar om te verloten onder mijn lezers.

Winactie
Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg mijn blog via één van de mogelijke manieren
 • Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres
 • Delen van de actie is niet verplicht, maar wel lief.

Deze actie loopt tot en met woensdag 3 mei 2017, kort na deze datum zal ik de winnaar bekend maken.

De winnaar is: Nienke Pool

Van harte gefeliciteerd!

 

86 gedachten over “Winactie: De kleine getuige #PassievoorBoeken3jaar

 1. Gefeliciteerd 3 jaar Passie voor boeken! Leuke tips hier en ook de recensies zijn zeer inspirerend. Ben altijd op zoek naar nieuwe spannende boeken. De kleine getuige staat bovenaan mijn verlanglijstje. Lijkt me een ijzersterke thriller!

   1. Lezen is voor mij even wegvluchten van de realiteit wat niet altijd evident is….. borderliner zijn gaat met ups and downs ….. daarom dat ik graag vlucht in lezen !!!! De waarheid van mijn leven is soms één grote leugen … liefs Anne

 2. Dat koppie op de cover maakt al dat je dit boek oppikt. Ik waag graag een kans om ook de inhoud te leren kennen. Lijkt me een spannend verhaal.

 3. Reuze benieuwd hoe het met Faith gaat aflopen, spannend, turbulentie van emoties … denk ik, dus waag ik weer eens mijn kans Liefs Anne Theys

 4. Na het lezen van dit korte stukje weet ik dat ik dit boek gewoon moet lezen! Erg spannend lijkt me, ik ben zo nieuwsgierig! Ik doe dus graag mee 😉

 5. Ohhh…dat is echt een prachtig boek, ik doe graag mee, zou het boek heel graag willen lezen !!….Groetjes van,
  Anneliese de Waal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *