14 februari 2017 verschijnt Schaduw van Mirko Zilahy

De vergeten, in de schaduw gehulde rafelrand van Rome, die glinstert van regen. En bloed.

Drie moorden in drie dagen. De lijken verwond met de precisie van een chirurg. Afgeslacht als beesten. De verstikkende regen die Rome in zijn greep houdt, spoelt alle sporen weg. Het motief van de moordenaar mysterieus, zijn werkwijze curieus. Maar één man is in staat dit geheim te ontrafelen: Enrici Mancini.

Gebukt onder het verlies van zijn vrouw, neemt hij de opdracht met grote tegenzin aan. Eén ding is direct duidelijk: niets berust op toeval. Zal het Mancini lukken de moordenaar te slim af te zijn en zijn grotere plan te ontrafelen?

‘Een explosief debuut: Sterk verhaal, een plot dat nergens faalt, spanning die tot het eind overeind blijft staan en personages die een onuitwisbare indruk achter laten.’ – The Huffington Post

Mirko Zilahy (1974) studeerde en doceerde Italiaanse taal- en letterkunde. Hij werkte als journalist en werd nationaal bekend vanwege zijn Donna Tartt-vertalingen. Schaduw is zijn debuutroman, die in meer dan 15 landen werd verkocht

ISBN 978 94 016 0694 3 – € 19,99 – 384 pag. E-book: 978 94 916 9695 0 – € 9,99

Ben je al bekend met de Europa Thriller Selectie van Xander Uitgevers? De Europa Thriller Selectie bestaat uit authentieke, spraakmakende en nagelbijtend spannende thrillers van Europese auteurs. Like de Facebookpagina van de Europa Thriller selectie en maak kans op een (spannend) boekenpakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *