17 april verschijnt bij Uitgeverij Marmer Flashback van Mariëtte Middelbeek

Vier vrouwen, drie moorden, één verleden

De vriendschap van Ilona, Sanne, Bregje en Anouk die op de middelbare school zo hecht was, is in de loop der jaren verwaterd. Maar als in de duinen bij Bloemendaal het lichaam wordt gevonden van Céline Landgraaff – de vijfde vriendin uit het groepje, die net na het eindexamen verdween – komt Bregje met het idee een reünie te organiseren. Voor het zover is slaat het noodlot echter ongenadig toe. Want het verleden mag dan ver weg lijken, sinds de vondst van Céline blijkt het ineens dichterbij dan ooit.
 

Over de romans van Mariëtte Middelbeek

‘Het einde grijpt je bij de keel en die tranen blijven echt niet weg. Dit boek heeft alles: humor, verdriet en diepgang.’ – Chicklit.nl
‘Een roman die je in zijn greep houdt.’ – Hebban.nl

 

Mariëtte Middelbeek is auteur en journalist en heeft inmiddels zes romans op haar naam staan. Ze debuteerde in 2009 met Single & Sexy en brak definitief door met het ontroerende Turbulentie.
Haar boeken verkochten meer dan een half miljoen exemplaren. Naast haar romans schrijft Mariëtte bundels met waargebeurde verhalen en jeugdthrillers.
Flashback is haar eerste thriller voor volwassenen.

Titel: Flashback Auteur: Mariëtte Middelbeek ISBN: 978 94 6068 391 6 Prijs: € 19,99 Aantal pagina’s: 352 e-ISBN: 978 94 6068 774 7 Prijs: € 12,99 Verschijnt: 17 april 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *