28 augustus verschijnt bij Xander Uitgevers ‘Dit alles zal ik je geven’ van Dolores Redondo

‘Dolores Redondo is de koningin van de Spaanse literaire thriller.’ – Carlos Ruiz Zafón

 

In de steile wijngaarden van het Spaanse Ribeira Sacra komt Alvaro om bij een auto-ongeluk. Zijn partner Manuel reist zo snel hij kan van Madrid naar Galicië, maar tevergeefs: het politieonderzoek is al gesloten. Zijn adellijke, invloedrijke schoonfamilie ziet hem bovendien liever meteen weer vertrekken. Als Manuel op het punt staat de regio te verlaten, staat gepensioneerde politiecommandant Nogueira ineens voor zijn neus, die beweert dat de dood van Alvaro geen ongeluk was…

 

Manuel, Nogeira en priester Lucas, jeugdvriend van Alvaro, beginnen aan een onheilspellende tocht op zoek naar de waarheid. Gaandeweg raken ze meer en meer verstrekt in een web van leugens, bedrog en familiegeheimen.

Dit alles zal ik je geven is een intrigerende, psychologische thriller over vriendschap, verraad, diep weggestopte geheimen, complexe familiebanden en duistere religieuze overtuigingen.

‘Niets in deze thriller is overbodig, niets ontbreekt. De karakters zijn ontroerend, zelfs de lelijke hond.’ – La Vanguardia

‘Soepel, krachtig, soms wreeds en dan weer doortastend: Twin Peaks in Gacilië!’ – La Razón

Dolores Redondo (1969) brak internationaal door met haar debuut Beschermengel. Met Dit alles zal ik je geven won Redondo de grootste Spaanse literaire prijs, de Premio Planeta 2016. Haar werk wordt in ruim twintig landen uitgegeven.

ISBN 9789401607353407 – € 22,50 – 592 pag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *