Beleef het historische Formule 1-gevecht opnieuw!

Max Verstappen en het Formule 1-seizoen 2021

Max Verstappen is wereldkampioen! Na een geweldige tweestrijd heeft Max zevenvoudig Formule 1-kampioen Lewis Hamilton eindelijk van zijn troon gestoten. Een jaar lang hielden Verstappen en Hamilton autosportvolgers wereldwijd in spanning. Niet eerder zag de koningsklasse zo’n intens duel tussen twee topcoureurs. Een absolute thriller. Nederlands beste autosportschrijver Koen Vergeer laat je dit historische Formule 1-gevecht opnieuw beleven. Alle races, inhaal-acties, crashes, intriges en natuurlijk de zinderende ontknoping. Ook al is de afloop bekend, met Max wereldkampioen je zit weer op het puntje van je stoel.

 


KUN JE OOK NIET WACHTEN TOT HET VOLGENDE RACESEIZOEN BEGINT?

Stream Sport, Films & Series
Viaplay is een online streaming service die toegang geeft naar premium live sporten, Viaplay Originals, Hollywood films en series en kinderprogramma’s. Viaplay heeft nu een aanbieding: € 99,- voor een heel jaar! (Deze aanbieding geldt tot en met 28/02/2022)

Meld je aan hier  – de service is vanaf 1 Maart beschikbaar!

Met Viaplay kun je eenvoudig het apparaat kiezen dat op dat moment het beste is. Op sommige tv-modellen is Viaplay al geïnstalleerd en heb je alleen nog je afstandsbediening nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *