Binnenkort verschijnt Zondebok van Martine Kamphuis

In oktober verschijnt Zondebok van Martine Kamphuis.

Psychiater en schrijfster Martine Kamphuis verwerkt in Zondebok, de derde thriller rondom psychologe Wynona Post, wederom haar vakkennis in een spannend verhaal. In Alibi stonden slachtoffers die dader worden centraal, in het daarop volgende Spiegelbeeld was de impact van ambivalente vriendschapsrelaties een belangrijk thema. In de nieuwste thriller spelen zondebokfenomenen een belangrijke rol. Er is veel aandacht voor het optreden van deze processen in groepen, minder bekend is het feit dat dit verschijnsel ook binnen gezinnen voorkomt. Ouders zien één kind als de bron van alle kwaad. Wat zegt dit over de ouders? Welke gevolgen heeft het voor de ontwikkeling van het kind?

Als psychologe Wynona Post gevraagd wordt forensisch psychologisch onderzoek te doen, pakt ze de kans met beide handen aan. Vreemd genoeg wil Anja Nooitgedacht, de verdachte in kwestie, niet meewerken, terwijl zij eerder een volledige bekentenis afgelegde. Wynona vertrouwt het niet. Ze gaat zelf op onderzoek en zet daarmee haar eigen leven op het spel….

Martine Kamphuis werkt als psychiater en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van mensen met een gedragsstoornis. Naast kinderboeken schrijft ze thrillers, waaronder Zwemmen en Mist. Eerder verschenen Alibi en Spiegelbeeld ook met de avontuurlijke psychologe WP in de hoofdrol…

Titel: Zondebok
Auteur: Martine Kamphuis
ISBN: 9789461092847
Prijs: € 15,00 ook verkrijgbaar als ebook
verschijnt: oktober 2017

De Crime Compagnie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *