Boeken Outlet bij Bol.com

Voor mijn boeken ga ik het liefst lekker neuzen in mijn lokale boekwinkel. Maar soms zijn er omstandigheden waardoor ik daar niet heen kan. Zoals de afgelopen maanden dat ik vanwege een rugoperatie aan huis was gekluisterd. Sowieso ben ik iemand die graag iedereen tevreden wil houden, dus voor mijn boekaankopen wissel ik het af. De ene keer ga ik naar de lokale boekhandel en de andere keer bestel ik online. (Bij Bol.com maar ik doe ook wel eens een online bestelling bij mijn lokale boekhandel). Ook krijg ik regelmatig cadeaubonnen die bijvoorbeeld alleen inwisselbaar zijn bij Bol.com.

Maar we moeten natuurlijk soms ook op de kleintjes letten. En wat zo leuk is dat Bol.com nu een outlet heeft. En voor de boekverslaafde een boeken outlet. Heel veel boeken in verschillende genres voor een scherpe prijs. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Ik heb er al genoeg leuks tussen zien staan, dus wat let je, neem ook eens een kijkje in deze outlet:

Alle boeken in de boekenoutlet

Liefs, Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *