Books read in januari 2017

De laatste maanden vliegen de recencie-exemplaren mij om de oren. De stapel blijft groeien. Ook een beetje mijn eigen schuld natuurlijk, de leeshonger en de nieuwsgierigheid is te groot om bepaalde boeken te laten lopen. Even een klein leesdipje gehad waardoor ik in januari minder boeken heb gelezen dan verwacht. Maar als je het goed bekijkt, 15 stuks is toch wel een best aantal. En auteurs en uitgevers die op mijn recensie zitten te wachten, wees gerust, ze komen zeer binnenkort online.

 

 

 

Al met al een heerlijke leesmaand gehad en in februari stomen we gewoon lekker door. Momenteel ben ik de thriller Het masker van Venus van Daniel Meyer aan het lezen en de boeken die onder andere klaar liggen zijn Echo van Tamara Geraeds, Het jaar van de uil van Pascale Bruinen en IJsblauw van Lineke Breukel. Ik ga komende maand genieten van veel heerlijke leesuurtjes!

Groetjes,
Wendy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *