In de brievenbus – Anoniem – Sandra Berg

Het begon simpel. Een valpartij, een gebroken enkel, gips… Maar toenemende pijn en de diagnose CRPS, verandert Amanda’s leven in een nachtmerrie. En dan verdwijnt haar dochter Katie. Amanda ziet zich gedwongen de strijd aan te gaan tegen de tijd en tegen haar pijn. Met Michael, die stilzwijgend een eigen gevecht met zijn pijn levert. Welke rol speelt Medpro en diens medicijn Agestico in de verontrustende gebeurtenissen die elkaar vanaf dat moment opvolgen? En wat is de rol van Michael daarin?

Speciaal voor de Week van Pijn schreef Sandra Berg een thriller waarin pijn een centrale rol speelt.

Chronische pijn is vaak zichtbaar en onbegrepen. Tijdens de Week van Pijn willen we daarom chronische pijn bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen. Niet alleen informatief en educatief maar ook op een entertainende manier.

Meer informatie en een sneakpreview is te vinden op http://www.pijnsamen.nl/boek/

Anoniem ga ik lezen voor VrouwenThrillers.nl, met dank aan Stichting Happy Motion voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar.

Over de auteur:
Sandra Berg woont en werkt in Zweden en heeft inmiddels meer dan dertig boeken op haar naam staan, waaronder twee thrillers, een kinderboek, een fantasy en luchtige en spannende romans.

Titel: Anoniem|Auteur: Sandra Berg
Uitgever: Stichting Happy Motion|ISBN: 90-825462-0-5|Blz:393

Anoniem is verkrijgbaar via:
Stichting Happy Motion
Bol.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *