In de brievenbus – Belast verleden – Patricia van der Broek

Als de jonge advocaat Ozan Özkan spoorloos verdwijnt tijdens een heiweekend, buigt rechercheur Thiemo Ravenhorst zich in Belast verleden met zijn team over de zaak. Heeft de verdwijning te maken met homofoob geweld of de aanstaande fusie van het kantoor waar Ozan werkt?

Al snel blijkt de verdwijning de opmaat naar meer ellende. In Ravenhorsts zoektocht naar de waarheid vallen er meer slachtoffers en lijkt iedereen iets te verzwijgen. En wanneer ook zijn nieuwe collega minder evenwichtig lijkt dan hij dacht, wordt het zaak om de onderste steen boven te krijgen.

Na haar debuut Dodelijk Bedrog is Belast Verleden weer een spannende psychologische thriller waarin de lezer regelmatig op het verkeerde been wordt gezet.

De media over Dodelijk bedrog:

‘Het thema van het financiële gesjoemel met het inkopen van zorg door zorginstellingen is origineel en actueel.’ – Hebban

‘Van der Broek weet hoe ze een verhaal moet opbouwen.’ – Dagblad van het Noorden

‘Veel onderhuidse spanning, geweldige karakters, mooie zinnen, een vleugje humor. Het boek heeft het allemaal.’ – Thrillerlovers

Patricia van der Broek (1965) combineert schrijven met haar baan als communicatieadviseur in de verstandelijk gehandicaptenzorg met het schrijven van thrillers. In 2014 debuteerde zij met Dodelijk bedrog. Nu zet ze thrillerliefhebbers opnieuw op het verkeerde been met het spannende Belast verleden.

Tekst achterflap en website uitgever

Met dank aan de auteur en Uitgeverij Palmslag voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: Belast verleden|Auteur: Patricia van der Broek
Uitgever: Palmslag|ISBN: 97 8949 1773 655|Blz: 334
Verschijningsdatum: juni 2017

Belast verleden is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *