In de brievenbus – Dubbel leven – Axel de Vos

Hij werkte samen met de grootste criminelen van Nederland en van ver buiten onze landsgrenzen. Hij onderhandelde met mensensmokkelaars en wapenhandelaren en verhandelde voor miljoenen euro’s aan drugs. In Dubbel leven kijkt voormalig undercoveragent Axel de Vos terug op de jaren waarin hij werd ingezet bij grootschalige criminele operaties.

Hoe wordt een operatie voorbereid? Wat doet het met je als je een fictief persoon wordt en in dat leven verdwijnt? En hoe houd je het vol een leven te leiden waarin je elke seconde van de dag op scherp moet staan?

Dubbel leven is het spannende levensverhaal van een undercoveragent. Het biedt een fascinerende en exclusieve kijk achter de schermen van de Nederlandse en de internationale infiltrantenwereld.

 

Axel de Vos (pseudoniem) was rechercheur toen hij gevraagd werd als undercoveragent, een functie die hij jarenlang zou vervullen. De Vos zat soms maanden achtereen undercover en werkte in bepaalde periodes zelfs aan vier zaken tegelijkertijd. Hij volgde prestigieuze infiltrantenopleidingen, onder andere bij de FBI, waarvoor alleen de besten worden geselecteerd.

 

Met dank aan Uitgeverij Ambo|Antos voor het toesturen van een recensie-exemplaar, mijn recensie zal binnenkort op Boekenbijlage.nl gepubliceerd worden.

 

Titel: Dubbel leven|Auteur: Axel de Vos
Uitgever: Ambo|Anthos| ISBN: 9789026337178|Blz:227
Verschijningsdatum: november 2016

Dubbel leven is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *