In de brievenbus – De duistere oorlog Boek 1 – Kevin Deckers

Één volk, duizenden machten en krachten.
Zes werelden. Één vernietiging.
Wanneer het begin en het einde op dezelfde plek zijn, begint de Duistere oorlog.

De jonge dwerg Rayon wordt uitgekozen door de goden om de strijd aan te gaan met een demonengod, een missie om de zeven Planeten van het Licht te redden. De goden schenken Rayon en drie anderen een deel van hun krachten. Maar omdat Rayon een sterveling is, betaalt hij hier een prijs voor. Hij veroudert snel.

Om dit proces tegen te gaan hebben de goden zeven voorwerpen verspreid. Rayon moet deze zien te vinden. Het eerste voorwerp ligt in een kloof in het Dwergengebergte. Om daar te komen moet Rayon eerst een aantal obstakels trotseren. Dit doet hij niet alleen, hij wordt geholpen door een aantal vrienden.

Samen gaan ze de bloedige strijd aan tegen de troepen van De Duistere.

 

Kevin (1996) woont in het Limburgse plaatsje Heythuysen. Vanaf het moment dat hij kan lezen, heeft hij al vele boeken verslonden. Fantasy is zijn favoriete genre. In de brugklas moest hij voor het vak Nederlands een klein verhaal schrijven en sindsdien is zijn interesse in schrijven gewekt. Op zijn veertiende is hij begonnen met het schrijven van een boek. Zijn droom was het ook uit te geven en door Zilverbron is deze droom uitgekomen.

Met dank aan Kevin Deckers voor het toesturen van een recensie-exemplaar, mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: De duistere oorlog Boek 1|Auteur: Kevin Deckers
Uitgever: Zilverbron|ISBN: 9789463080491| Blz: 374
Verschijningsdatum: mei 2016

De duistere oorlog is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Artbooksshop
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2017, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *