In de brievenbus – Elena, een leven voor paarden – De beslissende zomer – Nele Neuhaus

de-beslissende-zomerEen leven zonder paarden kan Elena zich niet voorstellen. Als ze rijdt, vergeet ze alles en iedereen om haar heen. Het leven op de rijstal van haar ouders zou dan ook perfect zijn, als er geen vijandschap bestond tussen haar familie en die van Tim. Het valt niet mee om hun liefde geheim te houden. En dan werpt ook nog een afschuwelijke gebeurtenis een schaduw over alles. Uitgerekend Fritzi, het lievelingspaard van Elena, verdwijnt in de nacht. Elena en Tim proberen uit te zoeken wat er is gebeurd, maar doen een gevaarlijke ontdekking. Ineens staan ze voor de keuze wat er sterker is: hun liefde of de oude haat?

De auteur
Nele Neuhaus (1967) is bekend van haar thrillers voor volwassenen, waarvan er wereldwijd inmiddels miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ze woont en werkt op het platteland. Ze rijdt al paard vanaf haar jeugd. De paardenverhalen die ze schrijft zijn verhalen die ze in haar jeugd graag zelf had gelezen!

De beslissende zomer is het tweede deel in de succesvolle paardenserie van bestsellerauteur Nele Neuhaus. Deze gebonden editie met fluweelzacht omslag en leeslint is het perfecte decembercadeau voor paardenliefhebbers.

Met dank aan Uitgeverij Holland voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Boekenbijlage.nl

Titel: Elena, een leven voor paarden – De beslissende zomer|Auteur: Nele Neuhaus
Uitgever: Uitgeverij Holland| ISBN: 9789025113520|Blz: 288

Elena, een leven voor paarden – De beslissende zomer is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *