In de brievenbus – Evenwicht – Jacqueline Coppens

Marli heeft een moeilijke jeugd gehad. Zelfs nu ze volwassen is, staat ze er alleen voor en heeft enig geluk in de liefde nog niet mogen ondervinden. Na een periode van zwaar weer krijgt ze een baan bij de medische registratie in het plaatselijke ziekenhuis. Ze krabbelt langzaam op, krijgt weer zin in het leven en wil eindelijk iets aan haar overgewicht gaan doen. Ze overweegt het plaatsen van een maagbandje door chirurg Van de Boom, maar ontdekt in de medische dossiers dat er relatief veel patiënten overlijden na deze ingreep. Geschrokken van deze informatie besluit ze de oorzaak van de sterfgevallen te onderzoeken en al snel blijkt iemand niet zo blij met haar gesnuffel in de medische dossiers. Ze ontvangt serieuze dreigementen die haar doen twijfelen of ze wel verder moet gaan met haar onderzoek. Moet ze met alle geweld de waarheid naar buiten brengen? En zo ja, wat zijn dan de gevolgen?Wie kan ze nog vertrouwen? Dokter Van de Boom? Haar manager? Of die aardige artsassistent die haar onverwachts te hulp schiet?

Jacqueline Coppens behoorde met Evenwicht tot de laatste drie kanshebbers voor de Coffeecompany Book Award, een literaire prijs voor het beste manuscript van niet eerder gepubliceerde schrijvers.

Met dank aan Uitgeverij Ellessy voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar, mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Evenwicht|Auteur: Jacqueline Coppens
Uitgever: Ellessy|ISBN: 978-90-8660-330-5
Verschijningsdatum: maart 2017

Evenwicht is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

© 2017, Wendy. All rights reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *