In de brievenbus mijn gewonnen boek: Zomerster van Wendy Louise

Net als velen onder ons doe ik regelmatig mee met winacties. Afgelopen week was ik de gelukkige winnaar van de feelgood roman Zomerster van Wendy Louise. Voor mij een onbekende auteur en vind het altijd leuk om nieuwe auteurs te ontdekken. Dus hartstikke leuk dat ik dit boek mag lezen en zie uit naar het volgende boek van Wendy Louise dat volgend jaar net voor de zomer wordt verwacht. Kreeg vandaag een berichtje dat ik dat boek mag recenseren, helemaal te gek natuurlijk!

Over Zomerster:

Mandy Blokdijk  ziet al haar dromen in duigen vallen. Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aanmoet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy spanjaarden.

Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrij instructeur Rafael die roet in het eten gooit? Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Wendy Louise schrijft verrassend vlot, met heel veel humor, maar ook veel gevoel.” – Chicklit.nl ****

Over Wendy Louise:

Wendy Louise is geboren met een pen in haar hand. Vanaf het moment dat ze leerde schrijven, werd dit haar passie. Dat zij opgroeide in een Amsterdam vol naweeën van het hippie tijdperk, is duidelijk merkbaar in haar werk.

Vrijgevochten, humoristisch, vol passie en met (gezonde) lak aan de regels zijn enkele begrippen die haar schrijfstijl kenmerken.

Wendy Louise woont samen met haar zus Kim en poes Sookie in Purmerend. Samen dromen zij ervan om ooit terug te keren naar Spanje om een Bed & Breakfast te starten.

Uitgeverij Wens boeken
www.wensboeken.nl
www.wendylouise.nl

Wendy Wenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *