In de brievenbus – Halsoverkop – Aline van Wijnen

halsoverkopNicole van Klaveren heeft bepaald gefaald in het leven. Althans, dat vindt ze zelf. Ze heeft haar opleiding niet afgemaakt, heeft geen relatie en is carrièregewijs geen stap verder gekomen dan toen ze twintig was. Haar avonden brengt ze door op de bank met haar goede vrienden Dan en Dave (Brown en Eggers welteverstaan, in paperbackvariant). Gelukkig heeft ze nog vriendinnen  van vlees en bloed, Lora en Krista, met wie ze graag een relativerend wijntje drinkt.

Maar in dat alles  komt verandering als ze tijdens haar lunchpauze een man ontmoet. Hij zit op haar plekje in de zon en behalve een boterham heeft hij ook een boek bij zich. Een goed boek notabene. Zonder verder ook maar iets van hem te weten wordt Nicole halsoverkop verliefd.

 

Aline van Wijnen won de schrijfwedstrijd van uitgeverij Zomer & Keuning en het tijdschrift Vriendin glansrijk. De jury prees haar om de boeiende verhaallijn, humor en levensechte personages. Naast het schrijven werkt Aline als administratief medewerker bij een bedrijf in luxeartikelen en in haar vrije tijd borrelt ze net als hoofdpersoon Nicole graag met vrienden of kruipt ze met een goed boek op de bank.

Vriendin over Halsoverkop:

‘Meeslepend, vol liefde en humor.
Dit is het feelgooddebuut van het jaar!’

Met dank aan Aline van Wijnen voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar.
Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Boekenbijlage.nl

Titel: Halsoverkop|Auteur: Aline van Wijnen
Uitgever: Zomer & Keuning|ISBN: 9789401908443|Blz:207

Halsoverkop is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *