In de brievenbus – Het jaar van de uil – Pascale Bruinen

Pascale Bruinen is als openbaar aanklager een toonbeeld van nuchtere zakelijkheid en afkerig van alles wat niet rationeel verklaard kan worden. Maar als haar vader op hoge leeftijd overlijdt, raakt ze emotioneel volledig van slag. In het eerste jaar van zijn dood heeft ze een intense spirituele ervaring: een magische gebeurtenis waarin een uil een bijzondere rol speelt.

Ze beseft dat ze hierdoor voorgoed is veranderd. Voortaan volgt ze nog maar één weg: die van haar hart. Dit leidt er uiteindelijk zelfs toe dat ze stopt met haar werk als officier van justitie om haar droom, een bestaan als schrijver, waar te maken. In dit aangrijpende boek schrijft ze over haar transformatie en haar onvermoede veerkracht.

 

Pascale Bruinen is schrijver en spreker. Haar ervaringen als officier van justitie beschreef zij in haar debuut Mijn eerste lijk is gelukkig vers.

‘Vanaf de eerste bladzijde werd ik gepakt door dit prachtige verhaal. Er waren behoorlijk wat passages waarbij ontroering zich van mij meester maakte. Een mooi en blijvend eerbetoon waarvan we allemaal iets kunnen leren.’
– Peter R. de Vries

Met dank aan Kosmos Uitgevers voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal gepubliceerd worden op Boekenbijlage.nl

Titel: Het jaar van de uil|Auteur: Pascale Bruinen
Uitgever: Kosmos Uitgevers|ISBN: 9789021563510|Blz: 208
Verschijningsdatum: Oktober 2016

Het jaar van de uil is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2017, Wendy. All rights reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *