In de brievenbus – Laat me sterren zien – Lizzie van den Ham

Tori is vastbesloten om een nieuw leven te beginnen, ver weg van haar bemoeizuchtige ouders. En wat is er dan handiger dan verhuizen naar een plek miljarden kilometers verderop? Ze heeft haar hele leven als rijke ambassadeursdochter op de planeet Mars gewoond, maar de stageplaats die ze accepteert bevindt zich op een ruimtestation vlakbij Saturnus. Ideaal dus!

Waar Tori echter geen rekening mee heeft gehouden, is dat een nieuw leven beginnen zonder met de geesten van het verleden af te rekenen niet zo gemakkelijk is. Na een vreselijke ervaring met een jongen die geen ‘nee’ wilde horen, is ze nog steeds bang voor mannen die al te veel belangstelling voor haar hebben. En laat Alen Novak, het sexy hoofd van de beveiligingsdienst, nou net interesse in haar tonen… ook al is hij net zo arrogant als aantrekkelijk. De ideale schoonzoon is hij in elk geval niet, dankzij zijn duistere verleden.
Zal Tori erin slagen om haar hart weer voor iemand open te stellen die het echt verdient?

Laat me sterren zien is een volledig verhaal in paperbackformaat. Het verhaal is ook in eboekformaat te koop, daarvan zijn er drie korte delen die ‘Laat me sterren zien‘, ‘Laat me liefde voelen‘ en ‘Laat me van jou zijn‘ heten. De paperback is dus het complete verhaal.

Met dank aan Dutch Venture Publishing voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar.

Titel: Laat me sterren zien|Auteur: Lizzie van den Ham
Uitgever: Dutch Venture Publishing| ISBN: 9789463181112|Blz: 226
Verschijningsdatum: september 2016

Laat me sterren zien is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2017, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *