In de brievenbus – Een lange weg op korte pootjes – Christos Yiannopoulos

De laatste paar weken heb ik als oppas gefungeerd voor een aantal logee honden. De poedel Kitty van mijn zus is hier vier weken geweest en toen mijn zus vroeg wat voor cadeau ik wilde hebben, moest ik meteen aan het boek Een lange weg op korte pootjes denken. Dit boek stond al een tijdje op de verlanglijst en als het hier dan toch een hondenboel is, waarom dan ook geen hondenboek als cadeau.

Van de week kwam de postbode aan de deur en ja hoor, mijn zus was zo lief mij dit boek toe te sturen. Leuk en ik ben er erg blij mee!

Een lange weg op korte pootjes

Achterflap: Bonny is al maanden kwijt, haar baasjes hebben de moed al bijna opgegeven als hun oproep op internet toch resultaat heeft: Bonny is gevonden, duizenden kilometers van de plek waar ze kwijtraakte, en in het gezelschap van een wit vuilnisbakkie.

Hoe hebben die twee hondjes zo’n lange tocht gemaakt, van Gran Canaria naar Noord-Spanje? Stap voor stap reconstrueert Christos hun route: de ontsnapping uit handen van de hondenvanger, de overtocht naar het vasteland, hun verblijf in Caddiz, Toledo en Bilbao…

Niet alleen blijken de hondjes samen vele hindernissen te hebben genomen, ook hebben ze een spoor van liefde en verzoening achtergelaten, alsof ze konden ruiken waar ze het verschil konden maken.

 

Titel: Een lange weg op korte pootjes| Auteur: Christos Yiannopoulos
Uitgever: Harper Collins Holland|ISBN: 9789402714104|Blz: 240
Vertaling: Marrigje Dijksma

Een lange weg op korte pootjes is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Harlequin
Bol.com
Boekenroute.nl
Bruna.nl

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *