In de brievenbus – Liefde met gebruiksaanwijzing – Aline van Wijnen

Romantische relaties hebben Robin nog niets behalve verdriet gebracht, daar gaat ze niet meer aan beginnen. Toch wankelt haar vastbeslotenheid een beetje als ze Max ontmoet. Deze aantrekkelijke fotograaf heeft duidelijk evenveel interesse in haar als zij in hem, maar ze wil haar hart niet voor hem openstellen. Ze laat haar verstand spreken in plaats van haar gevoel, dat heeft ze met zichzelf afgesproken.
Lichamelijk vermaak daarentegen? Dat kan best!

Vanaf dat moment is Robin naarstig op zoek naar een gebruiksaanwijzing. Voor Max, voor zichzelf, voor datgene wat hun verhouding is geworden. Waarom is er geen lieve helpdeskmedewerker die haar stapsgewijs kan vertellen wat ze moet doen? Haar moeder kan ze niet om raad vragen. Evenmin kan ze rekenen op haar egoïstische beste vriendin. Er is nog maar één optie: luisteren naar haar gevoel – al heeft ze nog zo duidelijk met zichzelf afgesproken dat ze dat niet wil.

Liefde met gebruiksaanwijzing is de tweede feelfoodroman van Aline van Wijnen, die debuteerde met Halsoverkop na het winnen van de Vriendin-schrijfwedstrijd. Liefde met gebruiksaanwijzing gaat over durven liefhebben, kunnen vergeven en leren omgaan met je verleden. Feelgood op zijn best van een veelbelovende auteur.

 

Wat een mooi, integer, levensecht liefdesverhaal. Ik vond het echt ontroerend.‘- Petra Kruijt

De schrijfstijl van Aline van Wijnen vind ik heel fijn; lekker vlot! – Belessa.nl

 

Nieuwsgierig? Lees hier vast het eerste hoofdstuk

Met dank aan Zomer & Keuning voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal onderdeel zijn van een blogtour die van 4 tot en met 11 september 2017 georganiseerd wordt. Mijn recensie wordt 5 september gepubliceerd.

De deelnemende blogs:

4 september
  • Passie voor Boeken
5 september
6 september
7 september
8 september
9 september
10 september
11 september

 

Titel: Liefde met gebruiksaanwijzing|Auteur: Aline van Wijnen
Uitgever: Z & K|ISBN: 9789401910514|Blz: 256
Verschijningsdatum: 15 augustus 2017

Liefde met gebruiksaanwijzing is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com

Wendy Wenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *