In de brievenbus – Het meisje uit Brooklyn – Guillaume Musso

Ik herinner me het moment nog goed. We keken uit over zee, toen Anna me een vraag stelde.

‘Als ik iets vreselijks deed, zou je dan nog steeds van me houden?

Wat zou jij gezegd hebben? Anna was de vrouw van mijn leven. Over drie weken gingen we trouwen. Natuurlijk hield ik van haar, wat ze ook op haar geweten zou hebben. Tenminste, dat dacht ik. Maar ze begon zenuwachtig in haar tas te rommelen en liet me een foto zien. ‘Dit komt door mij.’
Ik staarde naar haar geheim, verbijsterd, en wist dat onze levens voorgoed veranderd waren. Geschokt stond ik op en vertrok, zonder nog een woord te zeggen.

Toen ik terugkwam was het te laat: Anna was verdwenen. Sindsdien ben ik naar haar op zoek.

‘Musso bewijst definitief en op ingenieuze wijze zijn kracht als thrillerschrijver.’ – RTL

‘Guillaume Musso is niet te stoppen. Hij is met recht de koning van de suspense.’ – Le Figaro

Guillaume Musso (1974) is geboren en getogen in Antibes. Na zijn middelbare school werkte hij enige tijd in New York. Hij komt nog regelmatig in de Verenigde Staten, waar veel van zijn boeken zich (deels) afspelen. Musso is een van de bestverkopende auteurs in Frankrijk. Wereldwijd wordt zijn werk in 36 landen uitgegeven en zijn er al meer dan 20 miljoen exemplaren van zijn boeken verkocht.

Met dank aan A.W. Bruna voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Boekenbijlage.

Titel: Het meisje uit Brooklyn|Auteur: Guillaume Musso
Uitgever: A.W. Bruna|ISBN: 9789400508545|blz:368
Vertaling: Maarten Meeuwes
Verschijningsdatum: 02-05-2017

Het meisje uit Brooklyn is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:

[bol_product_links block_id=”bol_5905d1a65a927_selected-products” products=”9200000071380394″ name=”Het meisje uit Brooklyn” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *