In de brievenbus – Misstap – Jet van Vuuren

Den Haag wordt tijdens een hittegolf opgeschrikt door een aantal moorden. Jonge vrouwen zijn het slachtoffer geworden van een seriemoordenaar die volgens de politie zeer waarschijnlijk een pyschopaat is. Al snel blijkt dat deze vrouwen allemaal op Tinder zaten en vermoedelijk kort na hun date met de dader in de duinen bij Scheveningen door hem zijn gedumpt. In de pers duikt een schokkend detail op: bij alle vrouwen zijn beide handen verwijderd.

Britt van Dijk, die in de buurt van Den Haag is komen wonen, probeert haar vriendin Anja, die rechercheur bij de politie is, te helpen bij het opsporen van de dader. Tijdens het onderzoek van Anja wijst alles erop dat er vreemde dingen gebeuren in de zo keurige wijk Benoordenhout, dingen waar Britt ook mee te maken krijgt als zij bij haar onderzoek naar een van de bewoners zelf in de val loopt. Wordt zij het volgende slachtoffer van de krankzinnige moordenaar?

 

Jet van Vuuren schrijft oer-Hollandse thrillers waarin vrouwen een hoofdrol spelen. Vrouwen met een bepaalde achtergrond, een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar. Jet schreef een pocket voor Margriet en heeft vele succesvolle titels op haar naam staan. Misstap is haar tiende thriller. Volg Jet van Vuuren op Twitter: @jetvanvuuren, ontmoet haar op Facebook of op haar website www.jetvanvuuren.nl

 

Met dank aan Karakter Uitgevers voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: Misstap| Auteur: Jet van Vuuren
Uitgever: Karakter Uitgevers BV|ISBN:9789045213651|Blz: 320
Verschijningsdatum: november 2017

Misstap is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en via:
Bol.com

Wendy Wenning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *