In de brievenbus – De mooie moorden III – Naomi – Philip le Bon

Nadat de Israëli’s zowel haar familieleden als haar dromen uitroeiden, is de Palestijnse Naomi uitgegroeid tot een van de meest gewetenloze terroristen van de Al-Aqsa Martelarenbrigade. Maar dan wordt ze gevangengenomen door de Shin Bet, de Israëlische geheime dienst. Wanneer Naomi immuun lijkt voor de vele ‘manipulaties’, laat de Shin Bet een expert in onzichtbare marteltechnieken overkomen vanuit Guantánamo Bay. Haar einde lijkt nabij, tot ze dankzij de huurling Troy weet ze te ontsnappen. Naomi zal nooit meer dezelfde zijn. Toch besluit Troy haar in te zetten voor zijn volgende missie, een privékwestie die hem héél gevoelig ligt…

Dit spannende derde deel van De Mooie Moorden brengt de verhalen van Sara, Benissa en Naomi samen.

De auteur

Philip Le Bon woont in de buurt van Brugge. Hij werkt projectmatig als beveiligingsadviseur voor bedrijven en openbare instanties… óf hij schrijft. Met de bloedstollende reeks De mooie moorden heeft hij zich ontpopt tot een meesterlijk regisseur van criminele actie, spanning en psychologie.

Met dank aan Uitgeverij Lannoo voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Boekenbijlage.nl.

Titel: De mooie moorden III- Naomi|Auteur: Philip le Bon
Uitgever: Lannoo| ISBN: 9789401428729| Blz: 320

Naomi is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
Boekenroute.nl
Bruna.nl
Eci.nl

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *