In de brievenbus – Negendoder – Ule Hansen

negendoder-9789024573356-negendoder-m-lq-fPERSBERICHT

Binnen 2 maanden 75.000 exemplaren verkocht in Duitsland:
thrillersensatie Negendoder verschijnt 13 oktober in Nederland

Het werd avond. Het werd ochtend. En niemand vond ze.
Maak kennis met Emma Carow: profiler bij de Berlijnse politie. Voor gewone mensen is ze bang, seriemoordenaars begrijpt ze.

Op een bouwsteiger midden in Berlijn wordt een gruwelijke vondst gedaan: drie lichamen, gewikkeld in zilverkleurig ducttape, hangen hoog in een steiger aan metalen buizen. Wie heeft de lichamen daar opgehangen? En waarom kijken ze allemaal dezelfde kant op, alsof ze ergens op wachten?

De excentrieke, mensenschuwe profiler Emma Carow wordt op de zaak gezet. Door haar onconventionele manier van werken botst ze nogal eens met haar collega’s, maar met haar briljante geest begrijpt zij een seriemoordenaar. Emma denkt al snel een andere kant op dan het onderzoeksteam en zet daarmee haar carrière – en haar leven – op het spel.

Ule Hansen is het pseudoniem van het Berlijnse schrijversduo Astrid Ule (Duits) en Erik Hansen (Amerikaans). Eerder werkten ze samen aan diverse scenario’s; Negendoder is hun eerste thriller die meteen een bestseller werd in Duitsland.

Negendoder is een spraakmakende thriller die tegelijk een kennismaking is met het hedendaagse Berlijn. Het auteursduo neemt de lezer mee op reis langs de belangrijkste plekken in het centrum (Kurfürstendam, Potsdamer Platz, de Zoo), maar ook minder bekende plaatsen als de vervallen fabrieken en leegstaande gebouwen in Kreuzberg en de iconische Bierpinsel spelen een prominente rol in het verhaal. Het resultaat is een pageturner met treffende personages, een originele setting en een bloedspannende ontknoping.

Titelinformatie:
Ule Hansen – Negendoder
Paperback, 448 blz.
ISBN: 978 90 245 7335 6
Prijs: eerste drie maanden € 16,99, daarna € 19,99.
Prijs en verschijningsdatum onder voorbehoud.

Met dank aan Luitingh-Sijthoff voor het beschikbaar stellen van een leesexemplaar. De recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op VrouwenThrillers.nl

 

Negendoder is al te reserveren bij de lokale boekhandel of via:
Bol
Bruna
Libris
AKO
Eci

© 2016, Wendy. All rights reserved

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *