In de brievenbus – Nirwana – Terrence Lauerhohn

Een nieuwe wereld;

Een nieuw getto;

Een nieuwe drug;

Een verslaafde;

Een vermiste dochter;

Een vader op zoek.

Terrence is geboren op 31 mei 1960 in een Brabantse wieg te ’s Hertogenbosch. Pas op 51 jarige leeftijd schreef hij zijn eerste roman, Noptula (Science-fiction), die goede reviews ontving. Sindsdien zijn en worden een flink aantal kortverhalen van hem in genre-magazines en verhalenbundels gepubliceerd, waarvan verschillende zelfs in de USA.

Terrence houdt zich het liefst niet aan een bepaald genre binnen de verbeeldingsliteratuur, zodat zijn grenzeloze fantasie alle richtingen van het onwerkelijke kan inslaan. Het auteurschap blijkt zijn passie te zijn, ontdekte hij.

Zijn Dark-Fantasyroman, De Negen Cirkels (Zilverbron) is een van zes genomineerde titels voor de Hebban Awards 2015, categorie Fantasy.

In 2015 publiceerde hij Wegversperring (Thriller-debuut), bij aquaZZ. Redactie/bemiddeling met uitgever, Ambilicious (tevens coach/literair agente).

Nirwana (11-12-2016/Ambilicious uitg.) is zijn derde boek en tweede Thriller. Nirwana is een Kafkaësk verhaal met een Dystopisch tintje.

Website Terrence: www.123website.nl/lauerhohn

Leesfragment Nirwana

Met dank aan de auteur en uitgeverij Ambilicious voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar.

Eind februari doe ik mee met een blogtour rondom deze thriller, dan zal ook mijn recensie gepubliceerd worden. Binnenkort meer over deze blogtour.

Titel: Nirwana|Auteur: Terrence Lauerhohn
Uitgever: Ambilicious| ISBN: 9789492551047| Blz: 172
Verschijningsdatum: december 2016

Wil je mijn recensie niet afwachten en Nirwana al aanschaffen? Het boek is te bestellen bij de lokale boekhandel of verkrijgbaar bij:
Ambilicious
Bol.com

© 2017, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *