In de brievenbus – Wat nu? – Kristan Higgins

wat-nuhiggins-kristan-wat-nu%ef%80%a5-667x1024

Handel  met voorkennis? Parker heeft er wel eens over gehoord, maar veel weet ze er niet van. Tot blijkt dat haar vader zich er schuldig aan heeft gemaakt en daarbij ook haar erfenis erdoor heen heeft gejaagd. Opeens verandert ze in iemand die alles over voorkennis weet…en die geen rooie cent meer heeft. Wat ze nog wel heeft, is een huisje in Maine dat ze ooit heeft geërfd. Ze besluit het op te knappen en te verkopen – tot ze ontdekt dat het een bouwvallig muizenparadijs is.

Goede raad is meestal duur en ze is nu eenmaal blut. Ze staat dan ook op het punt om het bijltje erbij neer te gooien, als onverwacht James voor haar gammele deur staat. James is de onuitstaanbare advocaat van haar vader, en eigenlijk wil ze niks met hem te maken hebben. Maar hij heeft tijd, is heel handig…en zo’n gereedschapsgordel maakt hem onweerstaanbaar!

Vele van Kristan Higgins’ romans prijkten op de bestsellerlijsten van onder andere de New Yorkk Times en USA Today. Wat haar boeken zo geweldig maakt? Haar heldinnen zijn net zo neurotisch, onzeker en stoer als iedereen. Bovendien zijn haar boeken hilarisch en ontroerend.

Met dank aan Harper Collins voor het toesturen van een leesexemplaar.

Titel: Wat nu?| Auteur: Kristan Higgins
Uitgever: Harper Collins Holland| ISBN: 9789402715804|Blz: 382

Wat nu? is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *