In de brievenbus – Opstaan – Jackie van Laren

Het ideale zomerboek, om lekker mee weg te dromen op het strand

Een verloren liefde hervonden
Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun relatie gestrand. Nadat ze uitgehuild was, heeft ze zich herpakt en nu leidt ze een rustig, teruggetrokken leven op St. Mary’s, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden, waar ze samen met een vriendin een restaurantje runt en Rory probeert te vergeten.

Rory wil Anne helemaal niet vergeten. Hij snapt nog altijd niet waarom het misging, en wil niets liever dan haar vinden en het goedmaken. Maar Anne heeft alle contact met hem voorgoed verbroken en wil niet gevonden worden. Met de moed der wanhoop probeert Rory er dan maar samen met zijn zoontje het beste van te maken.

Tot Rory de flamboyante tv-kok Woz leert kennen, met wie hij dikke maatjes wordt. Woz nodigt hem uit om een keer langs te komen op zijn nieuwste kooklocatie, een restaurantje van twee vrouwen op St. Mary’s. Een klein reisje met onverwacht grote gevolgen…

Voor een leesfragment klik hier

 

Over de boeken van Jackie van Laren

‘Lekker boek, genieten!’ VROUW glossy, De Telegraaf

‘Zin is een snelle en heerlijke roman die je niet snel wilt wegleggen.’ Hebban.nl

Jackie van Laren (Amsterdam, 1968) heeft twee grote passies in haar leven: muziek en verhalen.  Met de driedelige Q-serie maakte ze haar debuut als schrijfster. Daarna volgde de goed ontvangen roman Vallen.

 jackievanlaren

@jackievanlaren

 

Met dank aan Uitgeverij Boekerij voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: Opstaan|Auteur: Jackie van Laren
Uitgever: Boekerij|ISBN: 9789022581131|Blz: 336
Verschijningsdatum: juni 2017

Opstaan is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *