In de brievenbus – Schaduw – Mirko Zilahy

De in  schaduw gehulde tafelrand van Rome glinstert van regen én bloed.

Drie moorden in drie dagen. De lijken verwond met de precisie van een chirurg. Afgeslacht als beesten. De verstikkende regen die Rome in zijn greep houdt, spoelt alle sporen weg. Het motief van de moordenaar mysterieus, zijn werkwijze curieus. Maar één man is in staat dit geheim te ontrafelen: commandant Enrico Mancini.

Gebukt onder het verlies van zijn vrouw, neemt Mancini de opdracht met grote tegenzin aan. Eén ding is direct duidelijk, niets berust op toeval. Zal het Mancini lukken de moordenaar te slim af zijn en zijn grote plan te ontrafelen?

‘Een meesterlijk beschreven duistere seriemoordenaar, die de lezer de stuipen op het lijf jaagt.’ – Corriere della Sera

‘Een explosief debuut: sterk verhaal, een plot dat nergens faalt, spanning die tot het eind overeind blijft staan en personages die een onuitwisbare indruk achterlaten.’ -The Huffington Post

 

Mirko Zilahy (1974) studeerde en doceerde Italiaanse taal- en letterkunde. Hij werkte als journalist en werd nationaal bekend vanwege zijn Donna Tartt-vertalingen. Schaduw is zijn debuutroman, die in  meer dan 15 landen werd verkocht.

Met dank aan Xander Uitgevers voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Schaduw|Auteur: Mirko Zilahy
Uitgever: Xander Uitgevers| ISBN: 9789401606943|Blz: 384
Verschijningsdatum: februari 2017

Schaduw is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

Ben je al bekend met de Europa Thriller Selectie van Xander Uitgevers? De Europa Thriller Selectie bestaat uit authentieke, spraakmakende en nagelbijtend spannende thrillers van Europese auteurs. Like de Facebookpagina van de Europa Thriller selectie en maak kans op een (spannend) boekenpakket.

© 2017, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *