In de brievenbus – Switch – Eline Stiekema

Bo is het zat. Als beginnend redactrice bij glossy magazine Joy mag ze alleen maar simpele stukjes schrijven. Ze bedenkt een idee voor een groot artikel: ze zal twee weken lang van leven ruilen met één van haar succesvolle vriendinnen.

Maar haar succesvolle vriendinnen willen niet, en zo komt Bo tegen haar zin terecht in het rommelige bestaan van haar muzikale vriendin Maud. Maud worstelt met een dertigersdilemma en grijpt de kans om Bo’s leven uit te proberen met beide handen aan. Twee weken lang nemen Bo en Maud elkaars plaats in. Met alle gevolgen van dien.

Onbedoeld ontdekt Bo een geheim dat eigenlijk te ernstig is om verborgen te blijven. Dit zet haar eerste grote artikel onder druk. Want uiteindelijk is vriendschap het allerbelangrijkste… toch?

Nieuwsgierig? Lees hier vast de eerste twee hoofdstukken.

 

Over de auteur:
Eline schrijft al sinds ze haar eerste knalroze geurpen kon vasthouden. Ze wist al vroeg wat ze wilde worden: poezenpsycholoog of schrijfster. Met de poezenpsychologie is het niets geworden, maar schrijven doet ze nog steeds het allerliefst.
In 2014 verscheen haar eerste boek bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff: Dubbelspel. Een chicklit over een knappe tweeling met een geheime missie.
Eline blogt graag over schrijven en alles wat daarmee te maken heeft.Ook blogt ze graag over wat zij allemaal meemaakt als beginnend schrijfster en deelt ze haar lievelingsdingen in de rubriek Five Favorites.

Met dank aan Eline Stiekema voor het beschikbaar stellen van het recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Switch|Auteur: Eline Stiekema
Uitgever: Brave New Books| ISBN: 9789402154474| Blz: 220
Verschijningsdatum: november 2016

Switch is verkrijgbaar via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

© 2017, Wendy. All rights reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *