In de brievenbus – Symfonie der dagelijkse dingen – Aloysius Keller

symfoniederdagelijksedingen_1-300x300Hoelang zijn ernstig zieke vrouw – violiste Maria Douglas – nog te leven heeft, weet scenarioschrijver Alec Gonzaga niet. De onzekerheid vergroot zijn dilemma om te voldoen aan haar laatste wens, het vertellen van zijn jeugdgeschiedenis.

Maria vermoedt dat de gebeurtenissen van toen de oorzaak zijn van terugkerende nachtmerries. Wat is er destijds gebeurd en wie is die mysterieuze vrouw die in zijn dromen verschijnt? Weet de psychotherapeut een uitweg of biedt een bezoek aan zijn geboorteland Indonesië uitkomst? Ondertussen bereidt Maria zich voor op haar afscheid. Steeds vaker gaat zij er alleen op uit. Alec wil zoveel mogelijk bij haar zijn, want de tijd dringt.
 
Aloysius Keller (1948) is geboren te Buitenzorg – het huidige Bogor – in het voormalig Nederlands-Indië. Hij studeerde aan het Amerikaanse Wheaton College, waar hij literatuur- en schrijfcolleges volgde. Zijn bevindingen over posttraumatische stresstoornis en therapeutische schrijftrajecten zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.’Symfonie der dagelijkse dingen’ is zijn debuutroman.

Met dank aan Godijn Publishing voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar. Ik ga meerdere boeken van deze uitgever bespreken, uitgespreid over een aantal maanden.

Symfonie der dagelijkse dingen is boek 6 van het Boek10! project.

Titel: Symfonie der dagelijkse dingen|Auteur: Aloysius Keller
Uitgever: Godijn Publishing|ISBN: 9789492115157|Blz: 572

Symfonie der dagelijkse dingen is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Godijn Publishing
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *