In de brievenbus – Verdacht – Carry Slee

verdacht9789048834488_640

De nieuwe 12+ roman van Carry Slee!

Tess en Victor zijn superverliefd op elkaar. Samen met Rachel en Brahim vormen ze een hecht vriendenclubje. Voor school filmen ze in een buurt waar toevallig op dat moment een overval wordt gepleegd. De juwelier, die ook de vader is van een medescholier, is zwaargewond geraakt. De daders zijn nog niet gepakt en iedereen praat erover. Als Tess hun opnames bekijkt doet ze een belangrijke ontdekking. Ze brengt haar videomateriaal naar de politie. Die beslissing verandert haar leven.

Verdacht is het nieuwste jeugdboek van Carry Slee. Een aangrijpend verhaal over schuld, verdachtmakingen en buitengesloten worden.

Carry Slee is een van de meest succesvolle kinderboekenschrijvers van Nederland. Negen keer won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels bijna 5 miljoen exemplaren verkocht.

Met dank aan Overamstel Uitgevers voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Verdacht|Auteur: Carry Slee
Uitgever: Carry Slee, Imprint Overamstel Uitgevers|ISBN: 9789048834488|Blz: 256

Meer weten?
http://www.carryslee.nl/boek/Verdacht-T136.html

http://www.carryslee.nl/over/

Verdacht is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
Bruna
Libris
AKO
Eci

© 2016, Wendy. All rights reserved

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *