In de brievenbus – Verminkte toekomst – Melissa Skaye

De moeder van Sanne Philips verdwijnt spoorloos als haar dochtertje nog maar tien jaar oud is. Sanne groeit op bij haar grootouders en kiest later voor het beroep van rechercheur, mede ingegeven door die eerdere verdwijning.
Vierentwintig jaar later ontvangt Sanne een envelop met daarin de ketting die ze haar moeder kort voor de verdwijning gaf. Op advies van paragnost Will de Jager duikt ze in het verleden en daarbij stuit ze op een hele reeks verdwenen jonge vrouwen. Het onderzoek dat volgt, levert in eerste instantie meer vragen dan antwoorden. Leeft Sannes moeder nog? Waar is ze dan al die jaren geweest? Wie heeft de ketting verstuurd?
Een melding over mogelijke kindermishandeling en een nieuwe vermissing van een vrouw, slokt bijna alle tijd van de rechercheur op. Sanne zet haar zoektocht door en wordt daarbij geholpen door haar collega Luca Borra en paragnost Will.

 

Melissa Skaye (1972) is auteur van de VT-thrillerreeks: Virtuele tangoVerboden tranen en Verleden tijd.Verminkte toekomst is het zelfstandig te lezen vierde deel van de reeks met rechercheurs Sanne Philips en Luca Borra in de hoofdrol. Ook is zij auteur van de thriller In onschuld en van de fantasyreeks Jeremy Jago. Ze heeft in diverse bundels korte thrillerverhalen gepubliceerd. Melissa woont samen met haar man en twee kinderen in Hoorn. www.melissaskaye.nl

Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: Verminkte toekomst| Auteur: Melissa Skaye
Uitgever: LetterRijn|ISBN: 9789491875403|Blz: 310
Verschijningsdatum: 2 november 2017

Indien u dit boek vóór 2 november aanstaande bij Uitgeverij LetterRijn bestelt, dan ontvangt u hem kort na die datum gesigneerd met de post. Voor Nederland geldt, dat de verzendkosten voor rekening van de uitgever komen.

Verminkte toekomst is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel en bij:
LetterRijn
Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *