In de brievenbus – Vilein – Marcella Kleine

vilein

Achterflap: Als de man van Julia dood wordt aangetroffen, wordt voor Julia het gezegde ‘Het leven begint bij veertig’ waarheid. Na jarenlange onderdrukking voelt ze zich eindelijk bevrijd. Een reeks ongrijpbare gebeurtenissen zet haar leven echter op zijn kop. Vertwijfeld vraagt Julia zich af wat haar rol in het geheel is. Wanneer het verleden het heden inhaalt en ze de ontbrekende puzzelstukjes van haar traumatische jeugd kan invullen, wordt ze opnieuw het slachtoffer van een vilein persoon.

Recensente Wendy Wenning van Vrouwenthrillers.nl over Schemergebied. Het boek Schijnvertoning vond ik al verrassend, na het lezen van Schemergebied heeft Marcella er een grote fan bij. Ik heb super genoten van dit boek, een boek dat elke liefhebber van vrouwenthrillers moet lezen! Oordeel: *****

Marcelle Kleine- de Peuter werkt met mensen die door pyschische problemen zijn vastgelopen en delicten hebben gepleegd. Daarnaast schreef ze de psychologische thrillers Souvenir en Schemergebied, en de spannende romans Schijnvertoning en De Voltooiing. Samen met auteur Marjolein van der Gaag schreef ze de bundel Eindbestemming met acht zomerthrillers. Ook schreven zij samen de zinderende zomerthriller HELS.

Marcella, bedankt voor het toesturen van dit exemplaar, een hele eer om mijn quote op de achterflap te zien staan, dankjewel!

Titel: Vilein|Auteur: Marcelle Kleine
Uitgever: Romadevi Stories|ISBN: 9789082439861|Blz: 239

Vilein is vanaf 26 november verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com
AKO.nl
Eci.nl
Boekenwereld.com

 

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *