In de brievenbus – De vondeling – Madsen

De vondeling is het droomdebuut van Chris Willemsen en Jan de Roos. Deze twee vrienden sinds de jaren 60 hebben ieder voor zich hun sporen in hun eigen vakgebied al op onnavolgbare wijze nagelaten, maar nu is eindelijk de langgekoesterde wens om samen een thriller uit te kunnen brengen, uitgekomen.

In De vondeling vindt hoofdpersoon Patricia niet zomaar een vondeling tijdens haar dagelijkse wandeling in het Vondelpark  met haar baby. Nee, in de kinderwagen, waar ze haar eigen zoontje even uit had getild, ligt een jongetje met een Afrikaans uiterlijk en een polsbandje om met Patricia’s achternaam erop. Bovendien blijkt het kindje geboren op precies dezelfde dag en hetzelfde tijdstip als haar zoontje.

Al snel blijkt dat er veel meer aan de hand is dan zomaar een baby’tje dat te vondeling is gelegd. De onvoorstelbare waarheid komt aan het licht in een als een sneltrein geschreven thriller over vriendschap en fraud, doodslag en het doodgewone bedrog en bedreigen, haat en humor, relaties en het relatieve daarvan.

 

Madsen is het pseudoniem van Jan de Roos en Chris Willemsen. Vrienden sinds de jaren zestig. Zeer ervaren, taalverliefd en gelauwerd als schrijvers in onder meer journalistiek, sport & cultuur en marketing & communcatie. Met individuele bekroningen in de Nederlandse en internationale reclamewereld (De Roos) en tal van boeken over sport en cultuur (Willemsen). En nu als samenschrijver van ‘s werelds eerste Literaire Thriller: geschreven met ruimte voor het luchtige, wat ‘airy’ in ‘literiary’ thriller verklaart.

Met dank aan Veltman Uitgevers voor het toesturen van een recensie-exemplaar.

Titel: De vondeling|Auteur: Madsen
Uitgever: Veltman Uitgevers|ISBN: 9789048310418|Blz:480
Verschijningsdatum: mei 2017

De vondeling is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:

Veltman Uitgevers

[bol_product_links block_id=”bol_59101b0d5e349_selected-products” products=”9200000071290533″ name=”De vondeling” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *