In de brievenbus – Waanidee – Karin Hazendonk

Als Victor Bronckhorst op elfjarige leeftijd zijn ouders verliest, wordt hij door zijn grootouders in huis genomen. Ondanks het leeftijdsverschil en de sadistische karaktertrekken die zijn opa blijkt te hebben, ontstaat er een hechte band tussen de twee.
Opa noemt hem de uitverkorene die een belangrijke taak heeft te vervullen.

Bronckhorst ontplooit zich tot een succesvol zakenman, maar de band met zijn grootvader blijft ook na diens dood bestaan. De gesprekken tussen beiden gaan door en ook geeft opa nog regelmatig advies, al speelt dit alles zich nu nog slechts in Victors hoofd af …
Victor ontwikkelt een idee waarmee hij de door opa gegeven taak kan volbrengen. Hij verzamelt een kleine groep mensen om zich heen die hem met hun specifieke kennis van dienst kunnen en zullen zijn.

Twee jaar later wordt het land in de greep gehouden door een golf van onverklaarbare sterfgevallen. De chaos is compleet en het land verandert in een puinhoop met overal mensen die op de vlucht slaan. De geschiedenis lijkt zich te herhalen.

Karin Hazendonk (Utrecht, 1961) raakte al op jonge leeftijd gefascineerd door boeken en het was haar dan ook al snel duidelijk dat ze ooit zelf zou gaan schrijven. In het dagelijks leven is ze bij een klein bedrijf werkzaam als boekhouder.
De avonden en de weekenden zijn gereserveerd voor haar gezin, twee herdershonden en haar grootste liefhebberijen: lezen en schrijven.

Waanidee is de nieuwste thriller van Karin Hazendonk. Als je dit 330 pagina’s dikke boek vóór 9 september 2017 bestelt, dan ontvang je het boek kort na die datum gesigneerd met de post. Klik hier om te bestellen.

 

Met dank aan Uitgeverij LetterRijn voor het toesturen van het recensie-exemplaar. Mijn recensie is onderdeel van een blogtour die vanaf 15 september 2017 rondom dit boek georganiseerd wordt en zal 7 oktober 2017 gepubliceerd worden.

Titel: Waanidee|Auteur: Karin Hazendonk
Uitgever: LetterRijn|ISBN: 9789491875397|Blz: 330
Verschijningsdatum: september 2017

Waanidee is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
LetterRijn
Bol.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *