In de brievenbus – De wolf van colombes – Koen Strobbe

Na zijn bestseller Kruis en Munt (Hercule Poirot Debuutprijs) en het succesvolle Blankenberge blues, dat hij samen met Pieter Aspe schreef, keert Koen Strobbe met deze nieuwe Provence-thriller terug naar zijn roots.

Wanneer Laura en Nicolas hun drukke leven in Parijs vaarwel zeggen, wordt een oude Provencaalse dokterswoning hun nieuwe droom. Terwijl ze gulzig het herfstige Zuiden ontdekken, worden ze geconfronteerd met de intriges van de plaatselijke bevolking. Het hele dorp aast op het landgoed van een rijke truffelboer, de plaatselijke notaris draait zijn hand niet om voor wat gesjoemel meer of minder en zelfs aan het verleden van hun nieuwe woning zit een diepzwarte rand. Voor ze het goed en wel beseffen, raken ze verstrikt in een kluwen van vastgoedzwendel, wijnfraude,  kinderroof en iets wat veel weg heeft van nazipraktijken.

‘Strobbe is een belofte.’ – De Standaard der Letteren

‘Strobbe heeft een erg fijne schrijfstijl. Voor de lezer is het verorberen geblazen.’ – Thrillzone.nl

‘Koen Strobbe is onmisbaar een talent.’ – Pieter Aspe

Koen Strobbe werkt en woont in de Provence, waar hij vijftien jaar lang wijnbouwer was. Eind 2015 was Koen Laureaat van de eerste Aspe Award. Een half jaar later verscheen zijn debuuthriller Kruis en munt, een bestseller die onmiddelijk bekroond werd met de allereerste Fred Braeckman-award (Hercule Poirot Debuutprijs). Daarna schreef hij samen met Pieter Aspe het succesvolle Blankenbergse blues. Het boek kwam bij verschijning meteen binnen op de eerste plaats van de boeken top tien.

  • Over Koen Strobbe:

http://www.wpg.be/auteur/koen-strobbe/

http://www.wpg.be/hoe-graag-ik-ook-in-de-reclamewereld-en-de-media-heb-gewerkt-hoe-hard-ik-ook-gepassioneerd-was-door-die-wijn-schrijven-is-toch-mijn-grootste-liefde-koen-strobbe-in-het-laatste-nieuws/

  • Over ‘De wolf van Colombes’:

http://www.wpg.be/boek/de-wolf-van-colombes-9789460415746/

En wist je dat er ook een wedstrijd loopt waarmee je een weekend in de Provence kan winnen?

Meer informatie daarover lees je hier: http://www.wpg.be/lees-jezelf-naar-de-provence-met-koen-strobbe/

 

Met dank aan Koen Strobbe en Uitgeverij Manteau|WPG.be voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Dit boek ga ik lezen voor VrouwenThrillers.nl voor de rubriek VrouwenThriller of niet?

Wendy Wenning

 

Titel: De wolf van colombes|Auteur: Koen Strobbe
Uitgever: Manteau|WPG|ISBN: 978902233479|Blz: 320
Verschijningsdatum: september 2017

De wolf van colombes is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *