In de brievenbus – Zwart water – Dee Henderson

Zwart water van Dee Henderson is het eerste deel in een serie rond de getalenteerde rechercheur Evie Blackwell, die een nieuw cold cases-team heeft opgezet.

Rechercheur Evie Blackwell verruilt de stad Chicago voor het platteland van Carin County, waar ze zich samen met de plaatselijke sheriff Gabriel Thane stort op twee oude, onopgeloste vermissingszaken. Terwijl ze door het oude bewijsmateriaal gaan, doet Evie een verrassende ontdekking, wat een spoor op lijkt te leveren naar een derde cold case-zaak. Maar het wordt past echt gecompliceerd als sheriff Thane en zijn familie meer lijken te weten. Evie bijt zich in de zaak vast en besluit Carin County niet te verlaten voordat ze elke steen heeft omgedraaid en alle zaken zijn opgelost.

Dee Henderson brak door met haar serie over de familie O’Malley. Ze weet als geen ander mysterie, romantiek en familiedrama met elkaar te verweven.

Leesfragment

Met dank aan Uitgeverij Kok voor het toesturen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Boekenbijlage.nl

Titel: Zwart water|Auteur: Dee Henderson
Uitgever: Kok/ Voorhoeve|ISBN: 9789029726597|Blz:416
Vertaling: Marijne Thomas
Verschijningsdatum: juni 2017

Zwart water is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:

Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *