Bumper de politiepup verschijnt op 4 oktober

Met meer dan 120.000 volgers op social media was politiehond Bumper al een van de bekendste dieren van Nederland. Vorige week won hij een Best Social Award (beste dier), net als Tim Hofman (beste personality) en Jesse Klaver (beste politicus). In 2017 werd Bumper uitgeroepen tot Dier van het jaar door Kidsweek. Op 4 oktober a.s. (Dierendag) verschijnt bij uitgeverij Boekerij een boek over deze bijzondere hond: Bumper de politiepup.

Voor het eerst leidt de politie in Rotterdam zelf een pup op tot politiehond. Bumper krijgt direct Stephan als vaste trainer toegewezen en dat blijkt een gouden match. Wanneer een collega vervolgens een foto online zet van een piepjonge Bumper met een Danoontje op zijn snuit, gebeurt er iets wonderlijks. Bumper gaat viral en wordt op slag beroemd. Sindsdien volgen vele duizenden fans zijn avonturen via social media.

In Bumper de politiepup volg je de opleiding van Bumper op de voet. Van stoere trainingen met de ME tot een bijzonder bezoek aan het Sophia Kinderziekenhuis. Het boek geeft een uniek kijkje achter de schermen van de politiewereld, compleet met nieuw fotomateriaal en verhalen uit de soms harde praktijk. Zo leer je Bumper nóg beter kennen en leer je samen met Bumper alles wat een echte politiehond moet kunnen.

Koen van Santvoord loopt in het boek mee met trainer Stephan en Bumper en schrijft hun belevenissen op. Eerder schreef hij drie bestsellers met boswachter Arjan Postma, waaronder Buiten met je hond. De politie staat haar royalty’s af aan het door de politie verkozen goede doel: Stichting Hulphond Nederland.

 

 

 

 

Uitgeverij Boekerij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *