Challenge al behaald – even time-out

Mijn doel was dit jaar 150 boeken te lezen, en het jaar is nog niet voorbij maar er zijn door mij inmiddels 152 boeken gelezen. Meeste ook gerecenseerd, dus…even time-out.

En niet omdat het per se moet hoor…nee, ik ga even 8 dagen genieten van een heerlijke zonvakantie. Een druk jaar achter de rug, zowel met recenseren als de werkzaamheden voor het bedrijf van mijn vriend. En zoals sommige wel weten ben ik een chronisch pijnpatient zoals ze dat noemen en ook in dat opzicht is er nogal wat gebeurd. Dus hoogste tijd om even adem te halen en het hoofd even leeg te maken. Uiteraard gaan er boeken mee, maar even geen recensie-exemplaren. (alhoewel, misschien vast voor de terugweg)

Dus…ook even geen blog maar wees gerust, er komt straks weer genoeg…

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *