Dans met mij – Jojo Moyes – persbericht

dans-met-mijVolgende week verschijnt ‘Dans met mij’. Een nieuwe aangrijpende roman van de bestsellerauteur van ‘Voor jou’

In een vergeten hoekje van Londen leert de 14-jarige Sarah op haar geliefde paard Boo te rijden alsof zij samen dansen. Hun leermeester is Sarahs opa Henri, die zelf heeft gestudeerd aan le Cadre noir, een van de meest prestigieuze rijscholen in Frankrijk. Hij hoopt dat het Sarah een kans in het leven zal geven. Maar als het noodlot toeslaat staat Sarah er alleen voor.

Natasha is advocate Jeugdrecht en raakt vaak te nauw betrokken bij haar zaken. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z’n kop.

 

‘Een absolute tranentrekker die je glimlachend naar je zakdoek laat grijpen’ – Daily Mail

‘Dit boek geeft weer waar het in het leven om draait, onbegrensde liefde. Een boek met vertedering en een traan.’
Yvonne van Bussel – Boekhandel de Ganzenveer

‘Prachtig verhaal over vriendschap tussen volwassenen en kinderen, over liefde, over “lastige” pubers, over verlies en afscheid. Heb menig traantje weg moeten pinken…’ Mayke Hendrix – Bruna Venray

Dans met mij | Jojo Moyes | 978 90 261 4138 6 | € 19,99 | Verschijnt op 4 oktober 2016

Nieuwsgierig? Lees hier een fragment.

Over de auteur

Jojo Moyes (1969) studeerde journalistiek aan Bedford New College. Na een jaar als verslaggever te hebben gewerkt in Hongkong, ging ze terug naar Engeland, waar ze werkte voor The Independent. Van haar hand verschenen verschillende romans, die steeds lovend ontvangen werden door de pers. Met Voor jou bereikte ze een ongekend succes over de hele wereld, met hoge noteringen in de bestsellerlijsten en enthousiaste lezersreacties.

Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 7 miljoen van haar boeken verkocht. Me Before You, de verfilming van Voor jou is sinds half juni te zien in de bioscoop.

 

Persbericht – donderdag, 29 september 2016

Uitgeverij De Fontein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *