In de brievenbus – De bonusmoeder van Inge van Prooijen

Nena is bonusmoeder. Maar niet iedereen is blij met haar komst…

Nena trekt in bij haar vriend Diederik en zijn driejarige zoontje Benjamin. Maar niet iedereen is blij met haar komst. Zowel haar schoonmoeder als de ex van Diederik zien haar liever weer gaan.

Als haar geschiktheid als bonusmoeder in twijfel wordt getrokken en er vreemde dingen gebeuren, komt haar relatie met Diederik onder druk te staan. Nena voelt zich genoodzaakt om terug te vechten, maar wie is nu precies haar vijand?

Inge van Prooijen

Inge van Prooijen (1988) woont met haar vriend Bob en zoontje Dice in het centrum van Den Haag. Vanaf het moment dat ze kon lezen verslond ze boeken: van kinderboeken naar young adult naar romans en ten slotte thrillers. Haar liefde voor schrijven ontstond niet veel later. In 2017 bracht ze een non-fictie boek uit, maar haar hart ligt bij het schrijven van fictie.

Na in de psychiatrie en verslavingszorg te hebben gewerkt, werkt ze nu bij het Schadefonds Geweldsmisdrijven. In haar werk heeft ze veelal te maken met de complexiteit van het menselijk brein. We zitten vooral onszelf in de weg, vindt ze. Dit gegeven vertaalt ze naar spannende verhalen.

De bonusmoeder verschijnt 1 juli 2024 bij De Crime Compagnie

Met dank aan De Crime Compagnie voor het toesturen van dit leesexemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *