De Seizoenenserie is compleet

Lentezon, het spetterende slot van de Seizoenenserie 

Het avontuur van de Happymoon vakantie-entertainers eindigt
 

Met de lancering van Lentezon op de laatste dag van de lente, 20 juni 2020, sluit Wendy Louise haar serie af. De emoties lopen hoog op, zowel in het boek als bij de auteur.

Levensechte beach-read
Wendy Louise vatte de jaren dat zij in Spanje woonde samen in drie boeken. Officieel valt de serie in de categorie feelgood, hoewel de categorie beach-read de lading meer dekt: de Seizoenenserie lees je het liefst op een ligbed in de zon, met een cocktail in je hand. Menig recensent verklaart bij het dichtslaan van de boeken het gevoel te hebben net terug te zijn van een ontspannende vakantie.

Genoten
De Seizoenenserie wordt door recensenten levensecht genoemd: ‘Je hebt het gevoel dat je er écht bij bent.’

Wendy Louise pakt je hand en neemt je mee naar haar verleden. De tijd waarin zij zelf als animadora werkte op de Spaanse eilanden, zorgde voor meer dan voldoende inspiratie.

‘Tijdens het schrijven, beleefde ik alles opnieuw. Ik werd weer verliefd en mijn hart werd zelfs opnieuw gebroken. Vervelend? Wel nee! Ik heb genoten van iedere schrijf-seconde. Het allerleukst? De vriendin waarmee ik ruzie kreeg in Zomerster, zocht contact met mij, nadat ze het boek las. Ze bood haar excuses aan en nu zijn we weer de beste vriendinnen. Twintig jaar na dato.’
Saillant detail: Wendy Louise neemt de verzoening mee in Lentezon en herstelt, ook op papier, de bijzondere vriendschap.    
De hashtag #geenvakantietocheenvakantiegevoel vormt deze zomer de rode draad van de omvangrijke promotiecampagne rondom de Seizoenenserie    

OVER LENTEZON   Paperback 252 pag.| ISBN: 978 90 829087 5 6 | € 15,- | Via Bol.com en de Wens Boeken Webshop
E-boek verkrijgbaar als KOBO EXCLUSIVE | ISBN: 978 90 829087 3 2 | € 4,99
Categorie: Feelgood / beach-read  

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.

Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.

Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?   Speciale serie-prijs De complete Seizoenenserie wordt tijdelijk aangeboden met een fikse korting.
Van € 40,-  voor € 30,-

Klik hier

Uitgeverij Wens Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *